Privata miljöer

Lys upp ditt hem för livets olika lägen.

Rätt belysning hemma är så mycket mer än en schyst armatur. Behovet av ljus skiftar med olika aktiviteter i hemmet och en ljussättning med möjlighet att skifta karaktär ger rum för allt från stillhet till action.

Kontakta Rummet Ljusdesign för råd och tips om hur du kan belysa ditt hem.

Samspel mellan ljus och skuggor ger rummet karaktär.

Att kunna styra belysningen är väsentligt och det gör du enkelt genom att byta ut strömbrytare mot dimmer. Viktigt att tänka på är också att ett rum behöver fler ljuskällor än en samt att dra nytta av det naturliga dagsljuset. Samspelet mellan ljus och skuggor skapar en trivsam känsla, ger rummet karaktär och påverkar sinnesstämningar. Den prägel du önskar sätta på ditt hem är beroende av många olika faktorer som tillsammans bildar en helhet.

Ljusstark konsult med rum för provbelysning.

Oavsett om du är i ett byggnationsskede eller vill ljussätta ett färdigt rum kan vi hjälpa dig med tips och rådgivning. I vår butik Rummet på Nybrogatan 24 i Sundsvall har vi en testmiljö som liknar hemmiljö och här kan vi prova oss fram till olika ljussättningar för ditt hem. Vi har också provanläggningar som du får låna med dig hem för att testa om belysningen blir som du tänkt dig när du väl kommer hem. Önskar du konsultation i hemmet gör vi även hembesök.

Boka tid för kostnadsfri konsultation i butiken.

Provbelys ditt hem