Offentliga miljöer

Ljussättning för goda resultat i offentliga miljöer.

Ljussättning i offentliga miljöer omfattar allt från funktionsljus med rätt förutsättningar för att ge en bra arbetsmiljö till enastående installationer som blir en snackis. Kontakta Rummet Ljusdesign för ljussättning av butiker, kontor och andra offentliga miljöer såväl interiört som exteriört.

Ljussättning för kreativa arbetsmiljöer

Rätt balans mellan dagsljus och belysning ger medarbetare rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb och må bra. Ljuset påverkar till stor del sinnesstämningar och kan vara den faktor som får känslan av trivsel att växa. Eller upphöra. Med rätt ljussättning skapar vi arbetsmiljöer som inspirerar och stimulerar till goda resultat.

Ljus som marknadsföring

I butiksmiljöer är ljussättningen en avgörande faktor för försäljningen. Olika produkter fordrar olika ljus och anpassad belysning i olika delar av butiken skapar en kundvänlig miljö som attraherar samt inbjuder till köp.

Studier har visat att fler människor stannar till för att titta i väl upplysta skyltfönster, vilket betonar vikten av en genomtänkt ljussättning även utanför butiken. Vi skapar ljusdesign såväl interiört som exteriört för gallerior och butiker och skapar fasadbelysningar som attraherar. Projicering på mark, golv och fasader öppnar upp för kreativ exponering av logotyper, filmer och andra fräcka saker.

Ett gott exempel på integrerad ljusdesign som ger besökaren en helhetsupplevelse är bowlinghallen på Hotell Södra Berget i Sundsvall.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte som inspirerar till lysande idéer.

Automatiserade styrsystem